Recepti

Zapečene punjene paprike u Dutch ovenu by Duda Bojić
Budite maštoviti pa umjesto riže pokušajte ubaciti heljdu, proso, kvinou ili neku drugu žitaricu. Vjerujte da ekipa neće ni primijetiti, a počastit ćete svoje okusne pupoljke nekim novim okusima i teksturama.
Pročitajte više
Stir-fry u Ken Hom woku
U ovom videu Ken Hom, lice istoimenog brenda, daje nam nekoliko ključnih savjeta za pripremu savršenog azijskog stir-fryja s povrćem.
Pročitajte više
Bao buns u Korkmaz posuđu by David Skoko
Bao buns, odnosno bao lepinje, poznate i kao peciva kuhana na pari ili pareno dizano tijesto, ukusna su, topla, pahuljasta poslastica od nadjeva umotana u slatko, bijelo tijesto. Napravljen od mješavine brašna, kvasca, šećera, praška za pecivo, mlijeka i ulja, bao je mrvicu slađi od svog bliskog rođaka, knedle. Donosimo recept Davida Skoke.
Pročitajte više
Knjižica s receptima za pizzu
Ooni pećnice za pizzu hit ovog ljeta! Kako biste dosegli puni potencijal Ooni pećnica, donosimo knjižicu s receptima koja sadrži recepture za tijesto za pizzu, umak za pizzu, najbolje domaće i svjetske pizze te odreske, hot dog i još koječega što možete pripremiti u svojoj pećnici za pizzu!
Pročitajte više
Punjeno pile u Emile Henry keramičkom pekaču by David Skoko
Uz Emile Henry pekač za perad i meso postići ćete vrhunske rezultate svaki put. Iznenadite svoju obitelj i najmilije već za idući nedjeljni ručak i pripremite piletinu u keramičkom pekaču po receptu Davida Skoke.
Pročitajte više
Marokanski vegan tagin/tajine by David Skoko
Tagin ili tajine naziv je za tradicionalno marokansko jelo koje je posebno po pripremi u zemljanom loncu specifičnog oblika koji nosi isto ime. U ovom videu pogledajte vegansku verziju jela koju je pripremio David Skoko u Emile Henry keramičkom tagine-u.
Pročitajte više
Pacchere s raguom in forno u Brandani dutch ovenu by David Skoko
U ovom video receptu David Skoko priprema primamljivu tjesteninu pacchere s raguom "in forno", tjesteninu punjenu raguom i zapečenu u niskom dutch ovenu.
Pročitajte više
Fritule s kremom od mascarponea by David Skoko
Fritule su uz krafne omiljena poslastica koja se tradicionalno radi za vrijeme maškara. U ovom videu donosimo vam recept za ove fine okruglice uz jedan moderan twist - poslužene sa kremom od mascarponea i karamela od kozjeg mlijeka!
Pročitajte više
Raža all Arrabbiata u Korkmaz tavi od inoxa by David Skoko
U ovom videu pogledajte recept Davida Skoke za ukusnu ražu "all’Arrabbiata" - ražu u umaku od šalše, kapara, maslina i slanih srdela. Jednostavno jelo koje će ispuniti vaš dom predivnim mirisima!
Pročitajte više
Tortilla de patatas by David Skoko
Tortilla de patatas ili španjolski omlet naziv je za tradicionalno katalonsko jelo od samo tri glavna sastojka - jaja, krumpri i luk! Pogledajte kako David Skoko priprema ovo jelo u Lava gusanoj dubokoj tavi.
Pročitajte više