1. Početna
  2. Recepti

Recepti

Sous vide losos by Antonio Brajković

Sous vide losos by Antonio Brajković

Ovaj recept mladog chefa Antonija Brajkovića pružati će vam osjećaj pravog profesionalca, a čak će te se i zabaviti! 

Pročitajte više
Wok piletina u Grill King indukcijskom woku by Antonio Brajković

Wok piletina u Grill King indukcijskom woku by Antonio Brajković

Wok je idealno jelo za sve ljubitelje azijske kuhinje i još je k tome ukusan i lagan za napraviti. Inače, u wok možete ubaciti povrće koje vam je najmilije, a najukusnije je uz kombinaciju riže ili rezanaca.

Pročitajte više
​Rizi-bizi s pilećim krilcima by Antonio Brajković

​Rizi-bizi s pilećim krilcima by Antonio Brajković

Sigurni smo da najmlađi među nama obožavaju pržena pileća krilca, ali i rižu s graškom! Kako ćete brzo pripremiti ovaj fini obrok koristeći Berlinger Haus kuhalo za rižu i Hexagon tavu, pokazat će vam naš mladi chef Antonio Brajković.

Pročitajte više
Proteinska pasta s 4 vrste sira na Berlinger Haus tavi by Marica

Proteinska pasta s 4 vrste sira na Berlinger Haus tavi by Marica

Proteinska pasta s 4 vrste sira s dodatkom povrća uvijek je dobra ideja za ručak ili večeru. Lagan, brz obrok idealan je za samce ili cijelu obitelj.

Pročitajte više
Tarte Flambee u Grill King rotacijskoj pećnici by Almo Čatlak

Tarte Flambee u Grill King rotacijskoj pećnici by Almo Čatlak

Chef Almo Čatlak pokazat će vam koliko jednostavno i brzo možete pripremiti klasik alzaške kuhinje Tarte Flambee, pri tome koristeći Grill King rotacijsku plinsku pizza pećnicu.

Pročitajte više
Uskrsni kruh u Emile Henry keramičkom pekaču by Slavonka

Uskrsni kruh u Emile Henry keramičkom pekaču by Slavonka

Jedna od dražih tradicija iz djetinjstva u ovo doba godine jesu uskršnji kruhovi. Najvažniji je okus i miris koji nosi te sve uspomene.

Pročitajte više
L’Entrecote steak frites u de Buyer tavi by Antonio Brajković

L’Entrecote steak frites u de Buyer tavi by Antonio Brajković

Kao i svaki profi kuhar, tako i naš mladi chef Antonio obožava koristiti de Buyer posuđe. Zato jer je to među najboljim posuđem na svijetu. Donosimo novi otkačeni recept nastao po uzoru na jelo koje se originalno poslužuje u pariškom restoranu Le Relais De L’Entrecôte.

Pročitajte više
Zapečeni grah u Emile Henry tajinu by Marica

Zapečeni grah u Emile Henry tajinu by Marica

Nakon dugo vremena odlučila sam podijeliti s vama TOP recept za grah bez ikakve zaprške pripremljen na najjednostavniji način. Ovo je jedini recept koji će vam ikad trebati.

Pročitajte više
Piletina s povrćem u tajinu by Slavica de Jong

Piletina s povrćem u tajinu by Slavica de Jong

Ova keramička tajine/tagine posuda me oduševila svojom jednostavnošću, a jelo je ispalo baš wow.

Pročitajte više
Ossobuco alla Milanese u Emile Henry keramičkom Dutch Ovenu by Almo Čatlak

Ossobuco alla Milanese u Emile Henry keramičkom Dutch Ovenu by Almo Čatlak

Ossobuco alla Milanese u Emile Henry Sublime keramičkom Dutch Oven loncu. Ovakva vrsta pripreme nije samo kuhanje, to je i poseban doživljaj. Uz malo pažnje, jela i način pripreme većina vas će poželjet opet ponoviti, pa i više od toga!

Pročitajte više