1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pizza pekači i oprema

Witt Etna Rotante 16" rotirajući plinski pizza pekač

Witt
  • Šifra: W80650010
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: mat crna
  • Materijali: metal/porculanski emajl
  • Dimenzije: 40,5 cm
  • Proizvođač: Witt
  • Cijena: 899,00 € (6.773,52 kn)

Opis

Danska kompanija Witt koja postoji od 1993. godine razvila se od distributera bijele tehnike u jednog od vodećih brandova u kućanskoj industriji. Witt se ističe profesionalnim pristupom i širokim asortimanom proizvoda, čime su postali vodeća kućanska kompanija u Nordijskoj regiji, Velikoj Britaniji, Irskoj i Beneluksu.

Njihova najnovija inovacija, serija Witt ETNA pizza pećnice, izdvaja se kao nezaobilazan proizvod za ljubitelje pizze. Rustikalnog dizajna i izrađene od kvalitetnih materijala, ove pećnice su izdržljive i energetski učinkovite. Pogonjene plinom, nude iznimnu kontrolu i ravnomjernu raspodjelu topline, a dostupni su i modeli s rotirajućim pizza kamenom.

Witt ETNA pizza pećnice stječu globalno priznanje jer se dizajn, funkcionalnost i izvanredan okus stapaju u jedno kao hrskav cjelovit doživljaj. To rezultira prestižnim nagradama, kao i najvišim ocjenama i recenzijama. Sve informacije o Witt pizza pećnicama možete pronaći na https://www.wittpizza.com/.

Tehničke karakteristike

Witt ETNA Rotante pećnica za pizzu i njen jedinstveni rotirajući kamen za pizzu osigurat će savršeno hrskavu koricu za svih 360 stupnjeva.
Pripremite najbolje domaće pizze za samo 90 sekundi.
Ova pećnica ima 2 plamenika, glavnu U plamenik i dodatni plamenik ispod pizza kamena.
Dodatni plamenik ispod rotirajućeg kamena za pizzu za hrskavo dno i ravnomjerno pečenje.
Dodatni plamenik smješten ispod rotirajućeg kamena za pizzu osigurava stalnu, ujednačenu temperaturu i konstantno vrući kamen za pizzu kako bi vaše pizze stizale u neprekidnom toku.
Najpreciznija temperatura kamena za pizzu.
Inovativni plamenici u obliku slova U i izolacija za brzo predgrijavanje: od 0 do 500 stupnjeva za manje od 15 minuta.
Promjer kamena 16 inča, 40,5 cm.
Možete ispeći pizze od 40,5 cm za manje od 90 sekundi.
Sklopive aluminijske noge s gumenim dnom.
Visina: 436 mm
Širina: 663 mm
Dubina: 761 mm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi