Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Gus i Alugus
  3. Gus tave
Lava grill tava od gusa

Lava grill tava od gusa

  • Šifra: L426281
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: plava
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 549,00 kn (72,62 € )
besplatna dostava kamate
Artikl je dodan u košaricu!

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV Y GT 28 EDT. Vanjske dimenzije 32,5x46,4 cm, visina 6,1 cm. Kapacitet 2,16 l. Za 4-6 porcija. Masa 2,40 kg. Promjer 28 cm. Debljina dna 3 mm, stijenke 3 mm. Jednoslojni emajl, jedanput zapečeno.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi