1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Grill tosteri
Korkmaz Tostella električni grill toster

Korkmaz Tostella električni grill toster

Korkmaz
  • Šifra: A316-13
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Dimenzije: 1800 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 98,00 € (738,38 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Snaga 1800 W. Rešetka od lijevanog aluminija. Kapacitet rešetke: 4 tosta
Dimenzije grill rešetke: 28x20 cm
Poklopac se otvara za 180 stupnjeva

Kompaktnog dizajna, izuzetno praktičan, kvalitetan električni toster s poklopcem otvaranja od 180 stupnjeva. Za pripremu tosta, toplih sendviča, kratko grilanje povrća, mesa i ribe. Posudica za skupljanje masnoća radi lakše uporabe i čišćenja. Unutarnji dijelovi sadrže PTFE neprianjajući sloj s efektom granita kako se namirnice ne bi lijepile za rešetku. Automatska kontrola topline. Za svakodnevno korištenje i pripremu brzog i ukusnog jela.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi