1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi

Kai Tim Mälzer Kamagata Santoku nož

KAI
  • Šifra: TMK-0702
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Materijali: 4116 nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 18 cm
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 89,50 €

Opis

Serija kuhinjskih noževa Tim Mälzer Kamagata ima visoke standarde funkcionalnosti, robusne kvalite i minimalističke je estetike. Usredotočuje se na ono bitno za učinkovite procese u kuhinji. Na početku višegodišnjeg procesa razvoja u Japanu, Tim Mälzer sam je dizajnirao izvorni oblik oštrice. Moderna krivulja oštrice daje noževima karakterističnu konturu. Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika s poliranom završnom obradom. U kombinaciji s crnom drškom, noževi imaju učinkovit, hladan izgled i jamče izvrsno rukovanje. Zahvaljujući različitim oblicima oštrica, serija Tim Mälzer Kamagata nudi pravi nož za svaku svrhu.

Oštrica
Oštrica atraktivnog oblika izrađena je od nehrđajućeg čelika 4116 tvrdoće 57 (+/- 1) HRC i stoga je otporna na koroziju. Logotip i osobni potpis Tim Mälzera naneseni su na oštricu i zajedno sa satenskom završnom obradom daju ekskluzivan i visokokvalitetan cjelokupni izgled.

Ručka
Polirana ručka ergonomskog je oblika, a simetrično poravnanje čini je prikladnom i za ljevoruke i dešnjake. Udobno leži u ruci i pruža sigurno, ugodno držanje tijekom rada. Savršena ravnoteža između ručke i oštrice čini rezanje posebno glatkim iskustvom. Izrađena od polirane POM plastike, ručka je vodootporna, higijenska i lagana za održavanje.

Tehničke karakteristike

Santoku nož. Oštrica 18 cm, ručka 10,9 cm.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi