1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wokovi
Illa Bio Cook Oil wok

Illa Bio Cook Oil wok

Illa
  • Šifra: BO9728
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: tamno zelena/maslinasta
  • Materijali: aluminij
  • Dimenzije: 28 cm
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Illa
  • Cijena: 31,00 €

Opis

Talijanski proizvođač odličnog posuđa ILLA u seriji Bio Cook donosi patentirani i inovativni sloj Ollia-tech s maslinovim uljem. Posuđe iz serije Bio Cook omogućuje kuhanje bez dodanih masnoća zahvaljujući izuzetnim svojstvima neprianjanja hrane.

Posuđe je u potpunosti napravljeno u Italiji i stvoreno s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Posuđe je elegantno i ekološko te je izrađeno od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala.

Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.

OLLIA-TECH SLOJ

Kod većine posuđa prije prve uporabe preporuka je bila premazati unutrašnjost posude tankim slojem biljnog ulja. Zahvaljujući posebnom premazu Ollia-Tech za time više nema potrebe. Maslinovo ulje, koje se u završnom procesu proizvodnje dodaje u premaz, stvara mikrofilm koji čini ovo posuđe još više ne-ljepljivim. Ollia-tech, kao ni drugi ILLA premazi ne sadrži PFOA ili teške metale.

MOGU LI DOISTA KUHATI BEZ DODAVANJA MASNOĆE?

Da. S Bio Cook Oli moguće je kuhati bez ulja ili dodanih masnoća zahvaljujući izvanrednom ne-ljepljivom premazu Ollia-Tech koji u sebi već sadrži postotak maslinovog ulja.

ODRŽAVANJE

Bio Cook posuđe perivo je u perilici posuđa no ipak preporučamo ručno pranje bez korištenja abrazivnih i agresivnih sredstava uz korištenje meke spužvice.

Tehničke karakteristike

Promjer 28 cm
Soft Touch ručka
Debljina dna 3 mm
Nije za indukciju

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi