1. Početna
 2. Posuđe
 3. Gus posude

Brandani okrugli Dutch oven

Brandani
 • Šifra: B52576
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: taupe
 • Materijali: lijevano željezo
 • Dimenzije: 22 cm
 • Model: pogodno za indukciju
 • Proizvođač: Brandani
 • Cijena €:51,80 € 74,00 €
  Cijena kn:(390,29 kn) (557,55 kn)
 • Ušteda: -30%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 74,00 € (557,55 kn)

Opis

Brandani Dutch oven pojačava okuse, jamči izvanredne rezultate kuhanja i nije samo praktičan za korištenje, već i savršen za posluživanje te prezentaciju hrane.

Dutch oven je o posuda od gusa ili lijevanog željeza, koja dobro provodi i čuva toplinu te podnosi vrlo visoke temperature, s pripadajućim teškim poklopcem koji savršeno prianja. Namijenjena je kuhanju, sporom pečenju ili pirjanju velikih komada mesa, pa i za pripremu složenaca, ribe, gulaša i svih drugih jela koja se kuhaju u jednom loncu. Mogu biti okruglog i ovalnog oblika a mogu se koristiti na svim vrstama štednjaka, u pećnicama, krušnim pećima i sl. Nikada ga ne stavljajte u mikrovalnu pećnicu.

Dutch oven je svestrani, efikasni alat za poboljšavanje okusa i kvalitete cijelog niza jela, od sourdough kruha preko složenaca i kineskih glaziranih pečenja do deserata.

Dutch oven je teška okrugla posuda s poklopcem koji je čvrsto zatvara. Iako ih rade od raznih materijala, od keramike do aluminija, najtraženiji i najkvalitetniji dutch oveni su oni od gusa, posebno od emajliranog gusa.

Dutch oven je poseban jer može satima održavati stabilnu temperaturu i vlažnost na cijeloj površini namirnica, što omogućava postupno kuhanje i bolje rezultate, bila riječ o sporo pečenoj govedini, povrću ili tijestu. Emajlirani dutch oveni otporniji su na kiseline i lakši za održavanje, ali najvažnije su da dubina i veličina odgovaraju jelima koja najradije kuhate, dovoljna debljina i kvaliteta gusa i konačno poklopac koji na posudu sjeda čvrsto i točno.

Tehničke karakteristike

Emajlirano lijevano željezo
Preporuča se za dugo sporo kuhanje i prženje
Dimenzije 22x28 cm
Visina 16 cm
Kapacitet 3 l
Masa 4 kg
Porculanski emajlirani premaz za dugi vijek trajanja
Nije za perilicu posuđa
Za pećnicu do 250 C
Za plinski štednjak
Za električni štednjak
Za staklokeramički štednjak
Prije prve uporabe lonac operite sapunom i toplom vodom, pažljivo isperite i osušite
Nemojte koristiti metalni pribor kako biste izbjegli tragove i ogrebotine na površini

Katalog-Brandani-gus

Katalog-MA2023-Dutch-oven

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi