1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pizza pekači i oprema
 Witt Pizza UV zaštitna navlaka za pizza pećnice

Witt Pizza UV zaštitna navlaka za pizza pećnice

Witt
  • Šifra: W48651016
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Proizvođač: Witt
  • Cijena: 59,00 € (444,54 kn)

Opis

Danska kompanija Witt koja postoji od 1993. godine razvila se od distributera bijele tehnike u jednog od vodećih brandova u kućanskoj industriji. Witt se ističe profesionalnim pristupom i širokim asortimanom proizvoda, čime su postali vodeća kućanska kompanija u Nordijskoj regiji, Velikoj Britaniji, Irskoj i Beneluksu.

Njihova najnovija inovacija, serija Witt ETNA pizza pećnice, izdvaja se kao nezaobilazan proizvod za ljubitelje pizze. Rustikalnog dizajna i izrađene od kvalitetnih materijala, ove pećnice su izdržljive i energetski učinkovite. Pogonjene plinom, nude iznimnu kontrolu i ravnomjernu raspodjelu topline, a dostupni su i modeli s rotirajućim pizza kamenom.

Witt ETNA pizza pećnice stječu globalno priznanje jer se dizajn, funkcionalnost i izvanredan okus stapaju u jedno kao hrskav cjelovit doživljaj. To rezultira prestižnim nagradama, kao i najvišim ocjenama i recenzijama. Sve informacije o Witt pizza pećnicama možete pronaći na https://www.wittpizza.com/.

Tehničke karakteristike

Zaštita za Witt ETNA Rotante i Witt ETNA Fermo pećnice za pizzu.
425 gsm
UV zaštita

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi