Tramontina Churrasco vilica za roštiljanje
- Šifra: 29810/140
- Dostupnost:
Dostupno
- Boja: smeđa
- Materijali: nehrđajući čelik AISI 430/drvo
- Dimenzije: 46 cm
- Proizvođač: Tramontina
- Cijena: 13,00 € (97,95 kn)
Opis
Tramontina pribor za roštilj ili roštiljanje kvalitetan je i vrlo šik pribor za jelo za sve one koji vole kvalitetu, stil i udobnost. Oštrica pribora je izrađena od nehrđajućeg čelika i ima sjajni završetak, a ručka je od polimeriziranog drveta. Tramontina je razvila poseban proces proizvodnje drvenih drški noževa i vilica za odreske koji se i dan danas usavršava. U proizvodnim radionicama u Brazilu, borovo drvo se u finim slojevima impregnira posebnom smolom, a zatim preša pod utjecajem topline. Ovo čvrsto zatvara drvene slojeve i pore u drvu tako da vlaga ne može prodrijeti. Drvo se zatim dovodi u željeni oblik i polira. Rezultat je visokokvalitetan pribor, otporan na udarce, toplinu i siguran za pranje u perilici posuđa.
Grill umjetnici cijene tradicionalni Churrasco iz Brazila. Tradicionalno, u Brazilu se svježe meso obično začini krupnom solju, peče na roštilju i onda jede u dobrom društvu. Tramontina nudi odličan pribor za roštilj i roštiljanje za uživanje u stilu.
Tehničke karakteristike
Praktična i vrlo kvalitetna vilica za roštiljanje. Izrađena od nehrđajućeg čelika oznake AISI 430, dok je ručka od tvrdog drva. Praktičan dodatak za roštilj za sve ljubitelje odrezaka i roštilja.
Duljina ručke 30,5 cm, duljina vilice 15,5 cm, ukupna duljina 46 cm
CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI
Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri.
Cijena na
web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za
eventualne pogreške nastale u
nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed
se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o
namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate
upute
proizvođača.
Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće molimo
kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte
ovdje.