1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pribor za roštiljanje

Tramontina Churrasco nož za roštiljanje

Tramontina
  • Šifra: 29810/141
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: smeđa
  • Materijali: nehrđajući čelik AISI 420/drvo
  • Dimenzije: 46 cm
  • Proizvođač: Tramontina
  • Cijena: 14,50 € (109,25 kn)

Opis

Tramontina pribor za roštilj ili roštiljanje kvalitetan je i vrlo šik pribor za jelo za sve one koji vole kvalitetu, stil i udobnost. Oštrica pribora je izrađena od nehrđajućeg čelika i ima sjajni završetak, a ručka je od polimeriziranog drveta. Tramontina je razvila poseban proces proizvodnje drvenih drški noževa i vilica za odreske koji se i dan danas usavršava. U proizvodnim radionicama u Brazilu, borovo drvo se u finim slojevima impregnira posebnom smolom, a zatim preša pod utjecajem topline. Ovo čvrsto zatvara drvene slojeve i pore u drvu tako da vlaga ne može prodrijeti. Drvo se zatim dovodi u željeni oblik i polira. Rezultat je visokokvalitetan pribor, otporan na udarce, toplinu i siguran za pranje u perilici posuđa.

Grill umjetnici cijene tradicionalni Churrasco iz Brazila. Tradicionalno, u Brazilu se svježe meso obično začini krupnom solju, peče na roštilju i onda jede u dobrom društvu. Tramontina nudi odličan pribor za roštilj i roštiljanje za uživanje u stilu.

Tehničke karakteristike

Praktičan i vrlo kvalitetan nož za roštiljanje. Izrađen od nehrđajućeg čelika oznake AISI 430, dok je ručka od tvrdog drva. Praktičan dodatak za roštilj za sve ljubitelje odrezaka i roštilja.
Duljina ručke 28,5 cm, duljina noža 17,5 cm, ukupna duljina 46 cm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi