1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pribor za roštiljanje

Tramontina Churrasco Gaucho vilica za odrezak

Tramontina
  • Šifra: 21110/090
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Tramontina
  • Cijena: 30,00 kn

Opis

Vilica za odrezak Tramontina s produženom drškom, kvalitetan je i vrlo šik pribor za jelo za sve one koji vole kvalitetu, stil i udobnost! Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika i ima sjajni završetak, a ručka je od polimeriziranog drveta. Ovaj se pribor za jelo može prati u perilici posuđa.

Grill umjetnici cijene tradicionalni Churrasco iz Brazila. Tradicionalno, u Brazilu se svježe meso obično začini krupnom soli, peče na roštilju i onda jede u dobrom društvu. Tramontina nudi odličnu vilicu za odreske za uživanje u stilu.

Tehničke karakteristike

Materijal: nehrđajući čelik AISI 420
Drška: polimerizirano drvo
Boja drške: orah
Pogodno za perilicu

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi