1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Čaše

Schott Zwiesel Wineshine univerzalna čaša, 6 kom

Schott Zwiesel
  • Šifra: Z121572
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: kristal
  • Materijali: staklo
  • Dimenzije: 373 ml
  • Proizvođač: Schott Zwiesel
  • Cijena: 69,00 €

Opis

Čaša za piće iz serije Wineshine by Zwiesel Glas ispunjava sve što vam srce poželi. Elegantna estetika, fini detalji i izdržljivost u svakodnevnoj upotrebi. Bilo kao čaša za vodu ili čaša za sok, ova svestrana čaša nudi dovoljno mjesta za mnoga osvježavajuća pića. Fine strukture u staklu naglašene su glatkom površinom koja dodaje eleganciju. Visokokvalitetno Tritan kristalno staklo osigurava sjaj i otpornost na ogrebotine. Čaše za piće Wineshine stoga se bez oklijevanja mogu prati u perilici posuđa.

Zwiesel karakterizira njegova jedinstvena kvaliteta. Standard visoke kvalitete započinje zvukom - ton zveckanja Zwiesel čaša jedinstven je i time je postao jasna prepoznatljiva značajka marke. Ovaj poseban ton prilikom nazdravljanja ne cijene samo ljubitelji čaše, već i domaćini i gosti širom svijeta.

Tehničke karakteristike

Napomena:
Paket sadrži 6 čaša.
Čaše se ne mogu kupiti zasebno već samo u paketu.

Održavanje: u perilici posuđa
Serija: Wineshine
Vrsta predmeta: čaša za duga pića
Struktura predmeta: optika
Način proizvodnje: strojno puhanje
Boja: kristalna
Tritan: Da
Tritan Protect: Da
Kapacitet: 373 ml
Promjer: 81 mm
Visina 104 mm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi