1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Čaše

Schott Zwiesel Wineshine čaša za bijela vina, 6 kom

Schott Zwiesel
  • Šifra: Z121569
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: kristal
  • Materijali: staklo
  • Dimenzije: 296 ml
  • Proizvođač: Schott Zwiesel
  • Cijena: 52,20 €

Opis

Čaša za bijelo vino po vašem ukusu. Čaša za bijelo vino iz serije Wineshine univerzalna je za bijela vina i pjenušava vina. Tipične voćno-svježe arome bijelog vina u ovoj će se čaši idealno razvući. Čaše za vino Zwiesel Glas Wineshine stavljaju vaše omiljeno bijelo vino u središte pozornosti okusa i estetike.

Bilo slatko, polusuho ili suho, ova je čaša savršen izbor za posluživanje bilo kojeg bijelog vina. Dizajn čaše omogućuje da vino diše i savršeno ističe tipično voćne okuse bijelog vina.

Filigranske površinske strukture karakteristične za seriju čaša Wineshine razbijaju svjetlost na brojne aspekte i čine ove čaše za bijelo vino savršeno privlačnima za oko na svečano postavljenom stolu.

Tritan tehnologija čini ove čaše brilijantno sjajnima, perivima u perilici te visokootpornima na lom.

Zwiesel karakterizira njegova jedinstvena kvaliteta. Standard visoke kvalitete započinje zvukom - ton zveckanja Zwiesel čaša jedinstven je i time je postao jasna prepoznatljiva značajka marke. Ovaj poseban ton prilikom nazdravljanja ne cijene samo ljubitelji čaše, već i domaćini i gosti širom svijeta.

Tehničke karakteristike

Napomena:
Paket sadrži 6 čaša.
Čaše se ne mogu kupiti zasebno već samo u paketu.

Održavanje: u perilici posuđa
Serija: Wineshine
Vrsta predmeta: čaša za bijela vina
Struktura predmeta: optika
Način proizvodnje: strojno puhanje
Boja: kristalna
Tritan: Da
Tritan Protect: Da
Kapacitet: 296 ml
Promjer: 74 mm
Visina 218 mm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi