1. Početna
  2. Proizvodi i usluge

Proizvodi i usluge⇒ Jamstvo kvalitete proizvoda

Za sve proizvode iz internetske prodaje PRO-TRADE d.o.o. jamči da su nabavljeni legitimnim kanalima i da PRO-TRADE d.o.o. ima sva prava prodaje tih proizvoda putem interneta te njihove distribucije.

⇒ Cijena proizvoda

Na sve cijene je uračunat PDV. Trošak dostave se zasebno obračunava za narudžbe manje od 50 €. Za narudžbe više od 50 € dostava je besplatna za kupca s područja Republike Hrvatske.

⇒ Reklamacije i povrat robe

Kupac, uz zakonsko pravo povrata robe u roku od 14 dana od dana primitka, ima pravo i na povrat robe u slučajevima opisanim u Uvjetima prodaje.

⇒ Promo kodovi za popust

Popust u internet trgovini možete ostvariti i kao neregistrirani i kao registrirani kupac pomoću promo koda. Ukoliko ste dobili važeći promo kod, upišite ga u 1. koraku web košarice i potvrdite na znak plus. Popust s promo koda se obračunava na sav asortiman osim na već snižene artikle i na one s oznakom loga LONCI&POKLOPCI by Bajde (outlet). Ti su artikli ili već sniženi ili imaju jedinstvenu cijenu na koju se ne primjenjuje popust.

⇒ NOVA POGODNOST! VIP kartice za pravne osobe

 
 


Uvjeti prodaje VIP kartica za pravne osobe

 
Postanite naš VIP partner!

Zadovoljstvo nam je tvrtkama i obrtnicima s područja Republike Hrvatske ponuditi VIP20 i VIP30 kartice.

Tko su korisnici VIP20, a tko VIP30 kartice?

Korisnici VIP20 kartice mogu postati sve tvrtke ili obrti za sve djelatnosti.
Korisnici VIP30 kartice mogu postati svi poduzetnici odnosno tvrtke (j.d.o.o. i d.o.o.) te obrtnici iz HoReCa i turističkog sektora.

Kako do VIP20 i VIP30 kartica i koja im je cijena?

VIP karticu možete kupiti u svakoj maloprodajnoj jedinici.
Našem prodajnom osoblju u maloprodajnim jedinicama predočite OIB pravne osobe.
Kartica VIP20 stoji 20 €, a VIP30 stoji 30 €.
Karticu možete koristiti već pri prvoj kupnji.

Koje pogodnosti donose VIP kartice?

Karticom VIP20 ostvarujete popust u iznosu od 20% na sav asortiman, osim na već snižene proizvode kao i na posebno označene proizvode s logom LONCI&POKLOPCI by Bajde (Kamado Joe roštilji). Ukupna vrijednost košarice mora biti veća od 35€ (u vrijednost košarice ne ubrajaju se već sniženi artikli kao ni Kamado Joe roštilji).

Karticom VIP30 ostvarujete popust u iznosu od 30% na sav asortiman, osim na već snižene proizvode kao i na posebno označene proizvode s logom LONCI&POKLOPCI by Bajde (Kamado Joe roštilji). Ukupna vrijednost košarice mora biti veća od 65€ (u vrijednost košarice ne ubrajaju se već sniženi artikli kao ni Kamado Joe roštilji).

Kartice vrijede jednako za kupovinu u svim našim maloprodajnim jedinicama (potrebno ju je predočiti na blagajni) kao i za kupovinu putem našeg web shopa (uz pripadajući promo kod naveden na poleđini kartice).

Rok trajanja te produljenje VIP kartice

Kartica vrijedi godinu dana od prve kupnje.
Prilikom produljenja kartice nije potrebna ponovna registracija.
U slučaju da je krajnji kupac VIP karticu dobio na poklon, a nakon isteka iste, prilikom produljenja kartice potrebna je registracija.
Jedna pravna osoba može kupiti više od jedne VIP kartice.