1. Početna
  2. Proizvodi i usluge

Proizvodi i uslugeJamstvo kvalitete proizvoda

Za sve proizvode iz internetske prodaje PRO-TRADE d.o.o. jamči da su nabavljeni legitimnim kanalima i da PRO-TRADE d.o.o. ima sva prava prodaje tih proizvoda putem interneta te njihove distribucije.

Cijena proizvoda

Na sve cijene je uračunat PDV. Trošak dostave se zasebno obračunava za narudžbe manje od 399,00 kn. Za narudžbe više od 399,00 kn dostava je besplatna za kupca s područja Republike Hrvatske.

Reklamacije i povrat robe

Kupac, uz zakonsko pravo povrata robe u roku od 14 dana od dana primitka, ima pravo i na povrat robe u slučajevima opisanim u Uvjetima prodaje.

PRO klub

Prilikom registracije na stranicama web trgovine www.lonciipoklopci.hr učlanjujete se u PRO klub. Osnovni cilj PRO kluba je članovima ponuditi najatraktivnije proizvode po nižim cijenama. Članstvom u PRO KLUBU ostvarujete 5% popusta na sav asortiman osim na već snižene artikle i na one s oznakom loga LONCI&POKLOPCI by Bajde (outlet). Popust se automatski aktivira prilikom kupovine, no potrebno se prijaviti s korisničkim podacima.

Promo kod za popust

Popust u internet trgovini možete ostvariti i kao neregistrirani i kao registrirani kupac pomoću promo koda. Ukoliko ste dobili važeći promo kod, upišite ga u 1. koraku web košarice i potvrdite na znak plus. Popust vrijedi na iznos koji je naznačen na promo kodu i poništava sve druge promo kodove.
Popust s promo koda se obračunava na sav asortiman osim na već snižene artikle i na one s oznakom loga LONCI&POKLOPCI by Bajde (outlet).
Ti su artikli ili već sniženi ili imaju jedinstvenu cijenu na koju se ne primjenjuje popust.