1. Početna
  2. Proizvodi i usluge

Proizvodi i usluge⇒ Jamstvo kvalitete proizvoda

Za sve proizvode iz internetske prodaje PRO-TRADE d.o.o. jamči da su nabavljeni legitimnim kanalima i da PRO-TRADE d.o.o. ima sva prava prodaje tih proizvoda putem interneta te njihove distribucije.

⇒ Cijena proizvoda

Na sve cijene je uračunat PDV. Trošak dostave se zasebno obračunava za narudžbe manje od 150 €. Za narudžbe više od 150 € dostava je besplatna za kupca s područja Republike Hrvatske.

⇒ Reklamacije i povrat robe

Kupac, uz zakonsko pravo povrata robe u roku od 14 dana od dana primitka, ima pravo i na povrat robe u slučajevima opisanim u Uvjetima prodaje.

⇒ Promo kodovi za popust

Popust u internet trgovini možete ostvariti i kao neregistrirani i kao registrirani kupac pomoću promo koda. Ukoliko ste dobili važeći promo kod, upišite ga u 1. koraku web košarice i potvrdite na znak plus. Popust s promo koda se obračunava na sav asortiman osim na već snižene artikle i na one s oznakom loga LONCI&POKLOPCI by Bajde (outlet). Ti su artikli ili već sniženi ili imaju jedinstvenu cijenu na koju se ne primjenjuje popust.

⇒ NOVA POGODNOST! VIP kartice za pravne osobe

 
 


Uvjeti prodaje VIP kartica za pravne osobe

 
Postanite naš VIP partner!

Zadovoljstvo nam je tvrtkama i obrtnicima s područja Republike Hrvatske ponuditi VIP20 i VIP30 kartice.

Tko su korisnici VIP20, a tko VIP30 kartice?

Korisnici VIP20 kartice mogu postati sve tvrtke ili obrti za sve djelatnosti.
Korisnici VIP30 kartice mogu postati svi poduzetnici odnosno tvrtke (j.d.o.o. i d.o.o.) te obrtnici iz HoReCa i turističkog sektora.Kako do VIP20 i VIP30 kartica i koja im je cijena?

VIP karticu možete kupiti u svakoj maloprodajnoj jedinici.
Našem prodajnom osoblju u maloprodajnim jedinicama predočite OIB pravne osobe.
Kartica VIP20 stoji 20 €, a VIP30 stoji 30 €.
Karticu možete koristiti već pri prvoj kupnji.

Koje pogodnosti donose VIP kartice?

Karticom VIP20 ostvarujete popust u iznosu od 20% na sav asortiman, osim na već snižene proizvode kao i na posebno označene proizvode s logom LONCI&POKLOPCI by Bajde (Kamado Joe roštilji, Ooni pizza pećnice, Marcato mašinice za izradu tjestenine). Ukupna vrijednost košarice mora biti veća od 35€ (u vrijednost košarice ne ubrajaju se već sniženi proizvodi kao ni oni s logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

Karticom VIP30 ostvarujete popust u iznosu od 30% na sav asortiman, osim na već snižene proizvode kao i na posebno označene proizvode s logom LONCI&POKLOPCI by Bajde (Kamado Joe roštilji, Ooni pizza pećnice, Marcato mašinice za izradu tjestenine). Ukupna vrijednost košarice mora biti veća od 65€ (u vrijednost košarice ne ubrajaju se već sniženi proizvodi kao ni oni s logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

Kartice vrijede jednako za kupovinu u svim našim maloprodajnim jedinicama (potrebno ju je predočiti na blagajni) kao i za kupovinu putem našeg web shopa (uz pripadajući promo kod naveden na poleđini kartice).

Napomena o dostavi za imatelje VIP kartice: prilikom kupnje Kamado Joe, BGE i Grill King kamado roštilja, Barbecook plinskih roštilja, Bradley Smoker pušnica, Witt pizza pećnica i sl. - putem VIP kartice, dostava nije besplatna već se naplaćuje 35 €.
Napomena o dostavi za određene proizvode koji se dostavljaju paletnom dostavom: prilikom kupnje Kamado Joe, BGE i Grill King kamado roštilja, Barbecook plinskih roštilja, Bradley Smoker pušnica, Witt pizza pećnica i sl. - a kojima je navedena cijena dostave u opisu proizvoda, dostava nije besplatna već se naplaćuje 35 €.

Rok trajanja te produljenje VIP kartice

Kartica vrijedi do 31.12. tekuće godine.
Prilikom produljenja kartice nije potrebna ponovna registracija.
U slučaju da je krajnji kupac VIP karticu dobio na poklon, a nakon isteka iste, prilikom produljenja kartice potrebna je registracija.
Jedna pravna osoba može kupiti više od jedne VIP kartice.