1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pizza pekači i oprema

Ooni Fatboy 14" perforirana lopatica za pizzu

Ooni
  • Šifra: UU-P06500
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Dimenzije: 70x35.6x3 cm
  • Proizvođač: Ooni
  • Cijena: 70,00 € (527,42 kn)

Opis

Perforirana aluminijska Ooni lopatica je visokokvalitetna i lagana lopatica za izuzetno lako okretanje, vađenje i serviranje pizze iz pećnice. Koristite uski rub lopate za umetanje izravno ispod pizze, dok perforacije znače savršeno ispečenu pizzu svaki put jer para može brzo ispariti, a višak brašna pada s podloge za pizzu. Materijal pruža povećanu otpornost na koroziju i hiper glatku površinu kako bi se zajamčilo besprijekorno iskustvo pri lansiranju i vađenju pizze.

Očekujte još bolju pizzu uz ovu pametnu perforiranu lopatu. Njezina tvrdo anodizirana oštrica lako klizi ispod pizze, dok perforacije omogućuju otpuštanje viška brašna i pare za hrskaviju i ukusniju koricu.

Tehničke karakteristike

Drška: armirana stakloplastika otporna na toplinu
Lopatica: anodizirani aluminij
Dimenzije 70x35.6x3 cm
Perite ručno. Nije sigurno za strojno pranje. Izbjegavajte abrazivna sredstva za čišćenje. Spremite na suho. Ne ostavljajte lopaticu izloženu visokim temperaturama dulje vrijeme. Ne koristite ovaj pribor za pohranu i obradu kiselih, alkalnih ili slanih namirnica.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi