1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pizza pekači i oprema

Ooni 7" perforirani okretač za pizzu

Ooni
  • Šifra: UU-P09400
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 17x80x2 cm
  • Proizvođač: Ooni
  • Cijena: 62,50 €

Opis

Okrenite (rotirajte) pizzu kao profesionalac bez vađenja iz pećnice za još brže pečenje. S dugom drškom i okruglom, ne ljepljivom oštricom, ova lagana lopatica lako klizi ispod pizze za lijepo ispečenu koru u vrlo kratkom vremenu.

Ubrzajte pripremu pizza i svoje pizze pecite brže u Ooni pećnicama zahvaljujući rotaciji koju ćete postići jednostavnim okretanjem pizze u pećnici. S promjerom od 7 inča, ovaj izdržljivi površinski sloj od anodiziranog aluminija ima ne ljepljivi učinak za glatko klizanje ispod pizze, dok perforacije omogućuju da višak brašna padne, što osigurava savršeno pečenu podlogu za pizzu.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: 17x80x2 cm
Težina: 0,4 kg
Materijali: eloksirani aluminij, stakloplastična armirana otporna plastika

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi