1. Početna
  2. Posuđe
  3. Grill tave

Olivilla Ollia-Tech grill tava

Illa
  • Šifra: OL8328N
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: zelena/žuta
  • Materijali: aluminij
  • Dimenzije: 28x28 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Illa
  • Cijena: 67,00 €

Opis

ŠTO JE OLIVILLA?
Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog ulja. Olivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala. Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.

SRCE OLIVILLE ? OLLIA-TECH SLOJ
Po čemu je OLIVILLA serija posuđa posebna? Kod većine posuđa prije prve uporabe preporuka je bila premazati unutrašnjost posude tankim slojem biljnog ulja. Zahvaljujući posebnom premazu Ollia-Tech za time više nema potrebe. Maslinovo ulje, koje se u završnom procesu proizvodnje dodaje u premaz, stvara mikrofilm koji čini OLIVILLA posuđe još više ne-ljepljivim. Ollia-tech, kao ni drugi ILLA premazi ne sadrži PFOA ili teške metale.

PREDNOSTI OLIVILLA POSUĐA
Maksimalna ne-ljepljivost unutrašnjosti
Jedinstvenost te inovativne i moderne linije
Visok stupanj ekološke svijesti pri proizvodnji
Kuhanje bez dodavanja masnoća
Smanjeno vrijeme kuhanja te ušteda energije

MOGU LI DOISTA KUHATI BEZ DODAVANJA MASNOĆE?
Da. S Olivillom je moguće kuhati bez ulja ili dodanih masnoća zahvaljujući izvanrednom ne-ljepljivom premazu Ollia-Tech koji u sebi već sadrži postotak maslinovog ulja.

Tehničke karakteristike

JE LI OLIVILLA ZA INDUKCIJU?
Da. Zahvaljujući bazi od nehrđajućeg čelika, OLIVILLA posuđe se može koristiti i na indukcijskim pločama.

ODRŽAVANJE
OLIVILLA posuđe je perivo u perilici posuđa no ipak preporučamo ručno pranje bez korištenja abrazivnih i agresivnih sredstava uz korištenje meke spužvice.

ŠTO ĆE SE DOGODITI S NE-LJEPLJIVIM PREMAZOM NA VISOKIM TEMPERATURAMA?
Kod kućne pripreme hrane temperatura ne prelazi 180 do 200 stupnjeva. Ukoliko temperatura prijeđe 230 stupnjeva premaz će početi propadati i posuđe je potrebno zamijeniti. To vrijedi za sve vrste ne-ljepljivog posuđa. Zbog toga posuđe nikada ne ostavljajte prazno na maksimalnoj vatri!

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi