1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Mjesec Schotta, 35% popusta na vrhunske čaše za vrhunski doživljaj!

Mjesec Schotta, 35% popusta na vrhunske čaše za vrhunski doživljaj!

U akciji Mjesec Schotta nudimo vrhunske Schott čaše po odličnoj cijeni, a u ponudi su izvrsne univerzalne čaše za vodu, pivo i druge napitke, čaše za žestoka pića i likere, kao i neizostavne čaše za pjenušava, crvena i bijela vina. Posebna atrakcija su ručno rađene čaše, jedinstvene na našem tržištu!


 

Shott Zwiesel, vrhunske čaše za vrhunski doživljaj


Zwiesel Glas odlikuje se vrhunskom izradom stakla namijenjenog za uživanje u piću.

Tradicija ručne izrade datira od 1872. godine i traje do danas, dakako i uz primjenu suvremenih tehnologija i tima inženjera koji su odlučili stvoriti čašu izuzetne kvalitete i jedinstvenog zvuka. Zvuk prati i visoki sjaj, profinjenost i elegancija, ali i robusnost pojedinih linija čaša, posebno onih za koktele.U svakoj čaši nalazi se iskustvo, trud i znanje inženjera, kao i ekspertiza vrhunskih sommeliera, vinara, barista i prestižnih kuhara. Zwiesel Shott čaša stvorena je za uživanje za svakim stolom, bilo kod kuće ili u restoranu, kada ste sami ili u društvu.

Poseban je osjećaj kada se dvije čaše dodirnu, trenutak je to kad vam se učini da je vrijeme stalo.

Oduševiti će vas profinjeni zvuk Zwiesel kristala u svakoj prilici. Morate to čuti!
 

Katalog 


Izaberite svoju savršenu Schott Zwiesel čašu na našem web shopu ili u dućanima s kuhinjskim blagom.

Kliknite na katalog kojeg smo rasporedili u kategorije, pogledajte ponudu i prepustite se okusima iz vrhunskog kristala!
 

Napomena o kupnji


Akcija na proizvode iz kataloga vrijedi u našem cijelom prodajnom sustavu. Popusti se ne zbrajaju, tj. na akcijske cijene nije moguće ostvariti dodatne popuste. 

Akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti.