1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Ribeži, rezači, preše

Microplane Professional Large Shaver ribež

Microplane
  • Šifra: M38006
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 33 cm
  • Proizvođač: Microplane
  • Cijena: 30,50 € (229,80 kn)

Opis

Microplane vrhunski ručni ribeži i rezači izrađeni su od neprobojnog, vrhunskog nehrđajućeg čelika koji će izdržati dugogodišnje radne zadatke (oznake 18/8).

Profesionalna serija Microplane ribeža dodat će vašoj kuhinji izvrsnu eleganciju. Konstrukcija od nehrđajućeg čelika s udobno zakrivljenim ručkama i neproklizavajućom gumenom oblogom izgledaju fantastično. Sadrži zaštitni poklopac. Lako se održava pranjem pod mlazom vode ili u perilici.

Koristite ga za ribanje povrća, parmezana, čokolade i kokosa. Ovaj alat se također preporučuje i za usitnjavanje tartufa.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: dužina 33 cm, širina 6,6 cm i debljina 2,5 cm.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi