1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Kuhinjska pomagala
Mercury kuhinjski strugač/rezač za tijesta

Mercury kuhinjski strugač/rezač za tijesta

Mercury
  • Šifra: 8034052701174
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: plastika
  • Dimenzije: 7x9,3 cm
  • Proizvođač: Mercury
  • Cijena: 19,00 kn

Opis

Proizvodi talijanskog proizvođača Mercury osmišljeni su kako bi upotpunili vaš dom ili poslovni prostor kvalitetnim i lijepim dizajnom. U asortimanu su razni praktični proizvodi za domaćinstvo posebnog i bogatog dizajna, drugačiji, a opet prepoznatljivi. Klasičnih ili blagdanskih uzoraka, upotpunit će vaš stol, ali i dom ili poslovni prostor u cjelini.

Tehničke karakteristike

Set od 2 kom
Dostupno u 3 boje
Dimenzije 7x9,3 cm
Može se koristiti za struganje, rezanje, drobljenje, sjeckanje

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi