Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus tave
Lava tava od gusa

Lava tava od gusa

LAVA
  • Šifra: L111976
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 429,00 kn

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV ECO TV 30 K3
Odlična tava za prženje ili grillanje od lijevanog željeza sa staklenim poklopcem. Unutrašnjost nema grill rešetke.
Kapacitet 2,11 litara. Dimenzije 34x38x8 cm. Masa 4,27 kg. Promjer 30 cm, visina unutrašnjosti posude bez poklopca 3,6 cm. Materijal: lijevano željezo, 1 sloj emajla, 1 pečenje.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi