PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Gus i Alugus
  3. Gus posude
LAVA posuda od gusa, LV P TP 2640 K0 R

LAVA posuda od gusa, LV P TP 2640 K0 R

  • Šifra: L98339
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 752,00 kn (101,21 € )
Artikl je dodan u košaricu!
Ovaj Lava pekač nudiprostor za pripremu hrane od 26 x 40 cm. Sačinjen je od tri sloja super-tvrdogemajla i maksimalne je ljepote, trajnosti i performansi. Stranice visine od oko 7 cm zadržavaju hranu u posudi tijekom kuhanja - mirne savjesti spremite meso, ribu, povrće ili lazanje. Pogodno za pranje u perilici posuđa ali ćete ga vrlo lako oprati i ručno. Velike integralne ručke služe za savršeno rukovanje. Ovaj je LAVA pekač kompatibilan s većinom pećnica i vanjskih roštilja i bez problema podnosi temperature do 260 stupnjeva celzijusevih.
Tehničke karakteristike

Enamelled Cast Iron 3 coat, 2 fire Material Thickness: Bottom=5mm. Edges=4mm. SIZE: 26x40 CAPACITY: 5 PORTION: 8-12 WEIGHT (kg): 5

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi