Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus posude
Lava okrugli lonac od gusa s poklopcem

Lava okrugli lonac od gusa s poklopcem

LAVA
  • Šifra: L148095
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: zelena
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 825,00 kn

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV Y TC 20 K2 MJ G. Vanjske dimenzije 21x28 cm, visina 11,5 cm. Kapacitet 2,82 l. ZA 2-3 porcije. Masa 4,34 kg. Troslojni emajl, dvaput zapečeno. Troslojni emajl, dvaput zapečeno.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi