1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus tave
Lava klasična okrugla tava s integriranim ručkama i staklenim poklopcem

Lava klasična okrugla tava s integriranim ručkama i staklenim poklopcem

LAVA
  • Šifra: L111976
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: lijevano željezo (gus)
  • Dimenzije: 30 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 429,00 kn

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV ECO TV 30 K3
Odlična tava za prženje ili grillanje od lijevanog željeza sa staklenim poklopcem. Unutrašnjost nema grill rešetke.
Kapacitet 2,11 litara. Dimenzije 34x38x8 cm. Masa 4,27 kg. Promjer 30 cm, visina unutrašnjosti posude bez poklopca 3,6 cm. Materijal: lijevano željezo, 1 sloj emajla, 1 pečenje.
Katalog-gus-tava

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi