1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mikseri

Korkmaz Vertex Mega električni blender set

Korkmaz
  • Šifra: A445
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Dimenzije: 850 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 505,00 kn

Opis

Ovaj je izuzetno praktičan uređaj s nastavcima za blendanje s 2 oštrice, miksanje i usitnjavanje odličan pomagač u kuhinji. Nastavci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Posuda s mjernim oznakama kapaciteta 1000 ml i gumom protiv proklizavanja idealna je za miksanje i blendanje, dok ona kapaciteta 1250 ml sadrži inox nož za usitnjavanje hrane. Baza ima dvostupanjski postav brzine, te ćete s lakoćom miksati, miješati i usitnjavati. Nastavci se jednostavno odvajaju od baze i lako se čiste. Posuda za usitnjavanje ima zaseban otvor radi lakšeg umetanja raznog voća i povrća kod pripreme finih jela.

Tehničke karakteristike

Snaga 850 W
Kapacitet posuda: 1250 ml + 1000 ml

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi