1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Vertex Hyper 17u1 set posuđa s express loncem

Korkmaz
  • Šifra: A1705
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: natur
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 515,00 €

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set sadrži
8u1 set posuđa
3u1 set posuda za kavu
4u1 set za čaj
2u1 set express lonac i poklopac
Dimenzije posuda:
lonac 16x10 cm kapaciteta 2,0 l
lonac 20x12 cm kapaciteta 3,5 l
lonac 24x13 cm kapaciteta 5,5 l
lonac 24x8 cm kapaciteta 3,4 l
express lonac kapaciteta 6,5 l
čajnik kapaciteta 1 tj. 2 l
posude za kavu kapaciteta 3,4 i 5 šalica
Pogodno za perilicu.
Posuđe je izrađeno od 18/10 Cr-Ni nehrđajućeg čelika.
Ovo posuđe pruža maksimalnu uštedu vremena i energije zahvaljujući sustavu Solar Base koji osigurava najveći prijenos topline na svim vrstama ploča za kuhanje, uključujući indukcijske (osim posuda za kavu i čaj, one nisu za indukciju).

Katalog-DK2024-40off

Katalog-DK2024-setovi

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi