1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Grill tosteri

Korkmaz Tostkolik električni grill toster

Korkmaz
  • Šifra: A329-16
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Dimenzije: 1800 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 146,00 € (1.100,04 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Snaga 1800 W. Dimenzije 37x30x15 cm. Materijal: 100% aluminijski lijev.

KORKMAZ Tostkolik namijenjen je svima koji od hrane traže nezasitne okuse, bilo da pripremate ukusne sendviče, ribu, mesni ili povrtni roštilj.

Kvalitetan električni toster s rešetkom od lijevanog aluminija površine 32x25 cm što je dovoljno za 6 tosteva.

Rešetka se može lako ukloniti i očistiti.

Automatska kontrola topline koja štedi električnu energiju.

S višenamjenskim svojstvima i PTFE granitnim slojem koji garantira neprijanjanje hrane, tako da se vaša hrana neće zalijepiti za rešetku.

Može se koristiti i za tostiranje i za roštiljanje.

Poklopac je gibljiv do 180 stupnjeva te ima široku površinu.

Snaga 1800 W.

Dimenzije 37x30x15 cm.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi