1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Tosteri
Korkmaz Tostella električni grill toster

Korkmaz Tostella električni grill toster

Korkmaz
  • Šifra: A316-11
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: rosagold
  • Dimenzije: 1800 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 789,00 kn (104,72 €)

Opis

Kompaktnog dizajna, izuzetno praktičan, kvalitetan električni toster s poklopcem otvaranja od 180 stupnjeva. Za pripremu tosta, toplih sendviča, kratko grilanje povrća, mesa i ribe. Posudica za skupljanje masnoća radi lakše uporabe i čišćenja. Unutarnji dijelovi sadrže PTFE neprianjajući sloj s efektom granita kako se namirnice ne bi lijepile za rešetku. Automatska kontrola topline. Za svakodnevno korištenje i pripremu brzog i ukusnog jela.

Tehničke karakteristike

Snaga 1800 W. Rešetka od lijevanog aluminija. Kapacitet rešetke: 4 tosta
Dimenzije grill rešetke: 28x20 cm
Poklopac se otvara za 180 stupnjeva

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi