1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca
Korkmaz Tombik 9u1 set posuđa

Korkmaz Tombik 9u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1800
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 174,00 € (1.311,00 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od - lonca kapaciteta 1,8 l dimenzija 16x9 cm - lonca kapaciteta 3,5 l dimenzija 20x10 cm - lonca kapaciteta 3,8 l dimenzija 24x8 cm - lonca kapaciteta 6,3 l dimenzija 24x14 cm - tave kapaciteta 2,7 l dimenzija 24x5 cm pogodno za indukciju KORKMAZ Tombik 9 dijelni set posuđa izrađen od nehrđajućeg čelika 18/10. Trostruki sloj osigurava uštedu energije zahvaljujući dnu koje osigurava ravnomjeran prijenos topline. Pažljivo ispolirana vanjština posuđa osigurava visoki sjaj. Ergonomske ručke od inoxa odlično podnose toplinu te ne sagorijevaju. Stakleni poklopci su otporni na lomove.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi