1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mikseri
Korkmaz ProMagic Rondo električni usitnjivač

Korkmaz ProMagic Rondo električni usitnjivač

Korkmaz
  • Šifra: A460-07
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: azure
  • Dimenzije: 900 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 59,50 € (448,30 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Snaga: 900 W
Posuda s mjernim oznakama: 1250 ml
Ergonomski dizajn
Sustav zaštite tijekom rada
4 oštrice od inoxa
Jednostupanjska push-to-start funkcija

Ovaj je izuzetno praktičan uređaj s posudom za usitnjavanje s 4 oštrice i snage 900 W odličan pomagač u kuhinji. Oštrice su izrađene od nehrđajućeg čelika. Posuda s mjernim oznakama kapaciteta 1250 ml. Lako za korištenje i održavanje.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi