1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Proline Plus 13u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1996
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: inox
  • Materijali: inox 18/10
  • Dimenzije: 13u1 set
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 345,00 € (2.599,40 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od
lonac s poklopcem promjer 16 cm, visina 10 cm
lonac s poklopcem promjer 20 cm, visina 12,5 cm
lonac s poklopcem promjer 24 cm, visina 14 cm
niski lonac s poklopcem promjer 24 cm, visina 17 cm
tava promjer 24 cm, visina 5 cm
lonac s poklopcem promjer 28 cm, visina 17 cm
posuda za mlijeko promjer 14 cm, visina 14 cm, kapacitet 2 l
zdjela promjer 20 cm, visina 13 cm
Pogodno za indukciju
Posuđe je izrađeno od 18/10 Cr-Ni nehrđajućeg čelika, dok baza (dno) osigurava homogeni prijenos topline. Vanjske su površine polirane kako bi posuđe imalo visok sjaj. Ergonomska, nezapaljiva, posebno sigurna ručka od nehrđajućeg čelika.
Posuđe osigurava maksimalno vrijeme i uštedu energije zahvaljujući sustavu solarne podloge koja pruža najveći prijenos topline na svim vrstama peći uključujući i indukciju. Radi se o posebno rezanim aluminijskim površinama na čeličnoj podlozi koja stvaraju dodatnu učinkovitost pri prijenosu topline.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi