1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mikseri

Korkmaz Pro Mix kuhinjski robot

Korkmaz
  • Šifra: A470-01
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: nehrđajući čelik/plastika
  • Dimenzije: 1600 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 532,50 €

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Snaga 1600 W
Kontrola brzine u 11 koraka
Inox posuda za miješanje kapaciteta 4,7 l
3 nastavka za miješanje i miksanje
Snažan motor
Lijevano tijelo
Manje vibracija
Niska razina buke
Prozirni poklopac za sprječavanje prskanja

Pomoću Pro Mix samostojećeg miksera najnovije Korkmaz generacije, dodirnite profesionalne standarde u kuhinji miksajući, gnječeći i miješajući prilikom pripremanja raznih jela. Moderan, zadivljujuć i kvalitetan, definitivno najbolji saveznik vaše kuhinje. Pronađite u našoj ponudi i nastavke za mljevenje mesa i ribanje koji se kupuju zasebno.

Katalog-DK2024-40off

Katalog-DK2024-MKA

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi