1. Početna
  2. Kava
  3. Aparati za kavu

Korkmaz Moderna aparat za tursku kavu

Korkmaz
  • Šifra: A863
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: plastika/inox
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 619,00 kn

Opis

Okus žara. Moderna aparat za kavu je potpuno drugačiji od ostalih aparata. Tajna ukusne turske kave je kuhati je na laganoj vatri. Kava koja brzo ključa na jakoj vatri kuha se bez primanja svoje esencije.

Pomoću Thermo Balance tehnologije, ovaj aparat radi manjom snagom i čuva aromu zrna kave, pripremajući ukusnu kavu s okusom žeravice.

Pomoću dodatne posude od inoxa, koji je najzdraviji materijal koji se koristi u kuhinji, materijali kao što su plastika i aluminij ni na koji način ne dolaze u dodir s kuhanom kavom.

Tehničke karakteristike

Snaga 400 W
Ušteda energije
Kapacitet 5 šalica kave
Automatsko kuhanje i isključivanje
Posuda za kavu od nehrđajućeg čelika
Senzor protiv prelijevanja
Sustav automatskog isključivanja kada u posudi nema vode
Jednostavna operacija jednim klikom

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi