Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Aparati za vafle
Korkmaz Mia električni pekač/toster za vafle

Korkmaz Mia električni pekač/toster za vafle

Korkmaz
  • Šifra: A319-04
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 415,00 kn

Opis

S ovim kompaktnim uređajem jačine 850 W i regulirajućom kontrolom temperature možete spremati najfinije vafle. Podloga pekača je od PTFE sloja koji spriječava lijepljenje sastojaka za površinu. Jednaka i konzistentna raspodjela topline cijelom površinom. Izuzetno ergonomična vatrootporna ručka. Obzirom na lijep dizajn i kompaktnost, zauzimat će malo prostora, a vašoj kuhinji dati dodatnu draž.

Tehničke karakteristike

Snaga 850 W. Promjer pekača: 19 cm. Ergonomski dizajn. Regulirajući nadzor temperature pekača. PTFE sloj od granita. Posebne dizajnerske ručke koje ne izgaraju. Granitna unutarnja površina koja se ne lijepi i jednostavno se čisti.

Katalog-DK-MKA

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi