1. Početna
  2. Posuđe
  3. Lonci

Korkmaz Divani pobakreni visoki lonac

Korkmaz
  • Šifra: A2691
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: bakrena
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 5,1 l
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 92,50 €

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Promjer 24 cm
Visina 12 cm
Kapacitet 5,1 l
18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
Poklopac elegantnog dizajna
Elegantne i posebne ručke od nehrđajućeg čelika otporne na toplinu: Pri proizvodnji korištena 3TRI-PLY tehnologija valjanja
U tijelo posude dodan je aluminij koji čuva toplinu, dok je vanjska strana pobakrena radi što bolje provodljivosti

Posuđe iz serije Rona odabir je gurmana i profesionalaca, jer zbog načina proizvodnje i materijala jelima daje drugačiji, puniji okus. Ovo posuđe ima istaknut izgled s interpretacijom tradicionalnih linija.

Katalog-DK2024-40off

Katalog-DK2024-LP

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi