1. Početna
  2. Posuđe
  3. Lonci

Korkmaz Astra lonac s poklopcem

Korkmaz
  • Šifra: A1894
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 2,5 l
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 35,00 €

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Lonac s poklopcem Astra, 18x10 cm, kapacitet 2,5 l.

Korkmaz Astra posuđe izrađeno je od nehrđajućeg čelika 18/10, kao i poklopci s ručkama otpornih na toplinu.

Pažljivo polirane vanjske površine koje održavaju sjaj. Solar Base sustav koji osigurava homogeno provođenje topline te pruža maksimalnu uštedu vremena i energije.

Prije prve uporabe očistite vrućom vodom i tekućinom za pranje. Posuđe ne ostavljajte prazno na zagrijanom štednjaku.

Zahvaljujući ravnim poklopcima, serija posuđa Astra ne zauzima puno prostora u perilici posuđa.

Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa.Katalog-DK2024-LP

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi