Podrška i informacije 01 / 46 53 377
 1. Početna
 2. Posude za kuhanje
 3. Wok
KEN HOM CLASSIC non-stick čelični wok / 31 cm
 • KH331001.jpg
 • KH331001-2.jpg
 • KH331001-3.jpg
 • KH331001-4.jpg

KEN HOM CLASSIC non-stick čelični wok / 31 cm

 • Šifra: KH331001
 • Dostupnost: Dostupno
 • Proizvođač: Ken Hom
 • Cijena: 237,00 kn (31,60 € )
Artikl je dodan u košaricu!
Vrlo lagan wok od ugljičnog čelika s dvoslojnim nepropusnim ne-ljepljivim slojem. Namijenjen je prženju na visokim temperaturama. Unutrašnjost i vanjska strana woka presvučeni su robusnim premazom za dugotrajnu izdržljivost. Ravna podloga woku osigurava dobru ravnotežu pa ga možete koristiti na plinskim, električnim i keramičkim pločama. Napravljen je od ugljičnog čelika debljine 1,4 mm koji nudi izvrsnu toplinsku provodljivost, što ga čini idealnim za visoku toplinu, tj. za brzo kuhanje. Wok ima dugu drvenu dršku koja omogućava lako rukovanje ali i daje ravnotežu woku.

Kako bi se produljilo trajanje ne-ljepljivog premaza, preporučuje se uporaba drvenih ili silikonskih pomagala. Povremeno na unutarnje stijenke nanosite tanak sloj biljnog ulja kako biste spriječili hrđanje. Velika metalna kukica na kraju drške omogućuje jednostavno skladištenje.

Izvrstan za kuhanje velike količine hrane. Veličina woka je idealna i kapaciteta je za 3-4 obroka. Na samom početku pripreme hrane wok postavite u sredinu izvora topline i lagano ga zagrijavajte biljnim uljem. Nakon što ulje zavri, dodajte odabrane sastojke i počnite s kuhanjem.

Nije prikladan za stroj za pranje posuđa. Preporučeno je ručno pranje vrućom vodom i blagim deterdžentom. Nemojte koristiti prašak, abrazivna sredstva ili metalne četke jer mogu oštetiti nepropusni premaz. Temeljito osušite čistom krpom.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi