1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wokovi

Ken Hom Classic 10u1 čelični wok set

Ken Hom
  • Šifra: KH331103
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: natur
  • Materijali: ugljični čelik
  • Dimenzije: 31 cm
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Ken Hom
  • Cijena: 70,00 €

Opis

Izrađen od jakog, ali laganog ugljičnog čelika, ovaj wok je dizajniran za pripremu hrane na visokim temperaturama. Ravna podloga woka osigurava dobar balans na svim podlogama. Pogodan je za kuhanje na plin, struju i keramiku.

Izrađen od ugljičnog čelika debljine 1,4 mm koji nudi odličnu vodljivost topline što ga čini idealnim za pripremu hrane na visokim temperaturama, upravo onako kako se uz stalno miješanje i priprema hrana u woku.

Izvorno su wokovi, poput ovog, razvili vlastitu neljepljivu površinu od nakupljanja naslaga ugljika, procesa poznatog kao sezoniranje. Ovaj se wok mora sezonirati prije svake upotrebe dok vremenom ne razvije vlastiti neljepljivi premaz.

Tehničke karakteristike

Set sadrži
wok
poklopac
rešetku
velike štapiće za miješanje
knjižicu s receptima
šeflju za wok
4 para kineskih štapića

Prije prve uporabe ovaj je wok potrebno sezonirati kako bi stekao vlastita neljepljiva svojstva.
Ken Hom wok ne možete staviti u pećnicu ili na roštilj zbog materijala ručke.
Nije prikladno za perilicu posuđa. Ručno operite toplom vodom i blagim deterdžentom po želji te temeljito osušite čistom krpom.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi