1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Kamado roštilji

Kamado Joe Big Joe II samostojeći keramički roštilj na ugljen, 61 cm

Kamado Joe
  • Šifra: BJ24NRHC
  • Dostupnost: U dolasku
  • Proizvođač: Kamado Joe
  • Cijena: 14.389,00 kn16.199,00 kn
  • Ušteda: 1.810,00 kn (-11%)
  • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 14.389,00 kn

Opis

NAPOMENA: rok isporuke od 30 do 90 dana. Narudžba se obrađuje isključivo nakon zaprimljene uplate.

Kamado Joe je roštilj, pušnica i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja i omogućuje pečenje kod niskih i ekstremno visokih temperatura (82 do 400 i više stupnjeva). Izvrsna poroznost keramike odlično održava vlažnost mesa, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, obogaćena s pravom aromom roštilja. Zbog veličine je BigJoe prvi izbor svih ljubitelja punih stolova i roštiljanja.

Jedinstven fleksibilan sustav pečenja Divide & Conquer omogućuje pečenje na dvije ili čak tri razine, na direktnoj ili indirektnoj toplini u isto vrijeme. Promjer roštilja je 61 cm.

Roštilji Kamado Joe su pojam kvalitete. Kvalitetni materijali i unikatna tehnička rješenja su razlog, da ćete od sada kupovati jedino Kamado Joe roštilje. Keramički dijelovi imaju doživotno jamstvo, metalni dijelovi pet godina, a termometar godinu dana. Za profesionalnu upotrebu.

Serijska oprema:
fleksibilan sustav pečenja Divide & Conquer, keramički deflektor topline, držač za rešetku, greblicu za otklanjanje ugljena.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: širina 71 cm x visina 86 cm x dužina 87cm
Promjer rešetke 61 cm
Težina 113 kg
Raspon topline od 107 do 400 C

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi