Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Noževi

KAI Shun Nagare nož šefa kuhinje, 20 cm

KAI
  • Šifra: NDC-0706
  • Dostupnost: U dolasku
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 2.889,00 kn

Opis

Svojom serijom Shun Nagare Kai je stvorio još jedno inovativno remek-djelo. Sofisticiran dizajn, posebna svojstva upotrijebljenih materijala i tehnički složen proizvodni postupak stavljaju ovu seriju noževa u vrh luksuzne klase. Artistički ukrašen radijalni uzorak krasi visoko polirane oštrice. Ovaj efekt, u kombinaciji s šarenom sivo-crnom drškom, daje nožu impresivan cjelokupni izgled. Oštrica ovih noževa sastoji se od dvije različite vrste čelika, koje su povezane tako da tvore 72-slojni komad damask čelika. Ova složena slojevitost dvije vrste čelika rezultira oštricom s iznimnim izvedbama rezanja, što je prepoznato i dodjelom posebne nagrade German Design Award 2017.

Oštrica
Kroz inovativan proces kovanja proizvodena je takozvana dvojezgrena oštrica serije Shun Nagare. Radi se o dvije vrste čelika s različitim svojstvima koje se kombiniraju u 72-slojni komad damask čelika. Kombinacija fleksibilnog i robusnog čelika VG 2 i posebno tvrdog čelika VG 10 rezultira tvrdoćom od 61 (+/- 1) HRC. Kao rezultat, oštrice s obje strane su dugotrajne i beskprijekorno oštre.

Ručka
Mekih, zaobljenih linija i s ergonomski oblikovanom ručkom savršeno pristaje ruci. Kovani klin u dršci daje nožu robusnu stabilnost i pruža optimalnu protutežu oštrici. Zakovica koja je izrađena od išaranog sivo-crnog pakkawooda - vodonepropusnog i posebno robusnog furnira - daje nožu dodatnu draž i vrijednost.

Tehničke karakteristike

Oštrica 20,0 cm, ručka 14,0 cm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi