1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Oštrači noževa
Kai kombinirani brusni kamen gradacije 1000/4000

Kai kombinirani brusni kamen gradacije 1000/4000

KAI
  • Šifra: DM-0400
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 1.299,00 kn (172,41 €)

Opis

Preporučuje se za Kai i sve ostale profesionalne noževe od damask čelika. Idealno za one koji zahtijevaju profesionalne rezultate. Dvostupanjski postupak za postizanje optimalnih rezultata. Vraća bilo koji nož (osim noževa zupčastog ruba oštrice) u bolje stanje nego kad je nov. Uklanja otupljele molekule iz oštrice noža. Za najbolje rezultate namočite ga u vodu 10 do 15 minuta prije upotrebe. Srednja granulacija za brušenje tupe oštrice noža. Fina granulacija na drugoj strani za brušenje oštrice noža za super oštru obradu. Oštri noževi pomažu u održavanju svježine ribe, povrća i mesa. Ne smije se koristiti s nazubljenim rubovima noževa. Napravljeno u Japanu.

Tehničke karakteristike

Dimenzije 21,0x7,0x3,0 cm, granulacija 1000/4000

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi