Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Oštrači noževa
KAI električni oštrač za noževe

KAI električni oštrač za noževe


  • Šifra: AP-118
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 690,00 kn (91,27 € )
besplatna dostava kamate
Artikl je dodan u košaricu!

Opis

Za oštrenje japanskih kuhinjskih noževa preporučujemo keramičko KAI brusno kamenje ili KAI električn oštrač.

KAI AP-118 električni oštrač za kuhinjske noževe alternativa je tradicionalnom brusnom kamenju. Opremljen je s dva para rotirajućih keramičkih brusnih ploča koji omogućuju grubo i fino brušenje u jednom koraku.

Obje se operacije mogu obaviti istovremeno. Prvi par grube brusne ploče obrađuje tupe rubove noža, dok drugi par od fine brusne ploče polira rub do fine i čiste završne obrade.

Lijep kompaktan dizajn oštrača, težine samo 875 g i s novom jedinicom za oštrenje s dva para keramičkih brusnih ploča garantiraju vrhunac električnog oštrenja.

KAI je dobio međunarodno priznanje za svoje japanske kuhinjske noževe visoke kvalitete i podrijetla. Tehnika KAI-ja temelji se na drevnoj umjetnosti japanskog samurajskog kovanja mača. Stalne inovacije i stalna težnja za estetskim dizajnom daju kuhinjskim noževima KAI nepogrešiv i globalni ugled.

Tehničke karakteristike

Dimenzije 13.8x11.1x10.5 cm.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi