1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Oštrači noževa
Kai električni oštrač za noževe

Kai električni oštrač za noževe

KAI
  • Šifra: AP-118
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 729,00 kn

Opis

Za oštrenje japanskih kuhinjskih noževa preporučujemo keramičko KAI brusno kamenje ili KAI električn oštrač.

KAI AP-118 električni oštrač za kuhinjske noževe alternativa je tradicionalnom brusnom kamenju. Opremljen je s dva para rotirajućih keramičkih brusnih ploča koji omogućuju grubo i fino brušenje u jednom koraku.

Obje se operacije mogu obaviti istovremeno. Prvi par grube brusne ploče obrađuje tupe rubove noža, dok drugi par od fine brusne ploče polira rub do fine i čiste završne obrade.

Lijep kompaktan dizajn oštrača, težine samo 875 g i s novom jedinicom za oštrenje s dva para keramičkih brusnih ploča garantiraju vrhunac električnog oštrenja.

KAI je dobio međunarodno priznanje za svoje japanske kuhinjske noževe visoke kvalitete i podrijetla. Tehnika KAI-ja temelji se na drevnoj umjetnosti japanskog samurajskog kovanja mača. Stalne inovacije i stalna težnja za estetskim dizajnom daju kuhinjskim noževima KAI nepogrešiv i globalni ugled.

Tehničke karakteristike

Dimenzije 13.8x11.1x10.5 cm.
Katalog-MKA-ostalo

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi