1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Setovi pomagala

Joseph Joseph Elevate 6u1 set kuhinjskih pomagala na stalku

Joseph Joseph
  • Šifra: J10151
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: siva
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 119,00 €

Opis

Funkcionalan pribor za domaćinstvo renomiranog svjetskog proizvođača JosephJoseph. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Tehničke karakteristike

Savršen set kuhinjskih omagala za svaku kuhinju, s okretnim, neklizajućim stalkom. Elevate tehnologija dizajnirana za poboljšanje higijene i smanjenje nereda. Masivnija ručka i integrirani oslonac sprječavaju da glava pomagala dodiruje radnu površinu kada je spuštena. Najlonske glave pribora otporne na toplinu do 200 C. Ergonomske silikonske ručke otporne na toplinu do 270 C. Prikladno za sve vrste posuđa.

Set uključuje: neklizajući okretni stalak, čvrsta žlica, hvataljke od nehrđajućeg čelika, okretač s prorezima, savitljivi okretač, kutlača i žlica s prorezima
Pogodno za perilicu
Nemojte ostavljati u posuđu tijekom kuhanja
Kako biste spriječili mrlje, izbjegavajte korištenje s jakim bojilima poput kurkume
Bez BPA

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi