1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Pribor za posluživanje

Joseph Joseph Dimple žlica za sladoled

Joseph Joseph
  • Šifra: J20046
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: zelena
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 18,00 € (135,62 kn)

Opis

Funkcionalan pribor za domaćinstvo renomiranog svjetskog proizvođača JosephJoseph. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Tehničke karakteristike

Ova pametna žlica za sladoled ima integrirani ovratnik i može stajati uspravno kako bi se izbjeglo kapanje između lopatica.
Čvrsta glava od legure cinka s lakoćom reže tvrdi sladoled i sorbet.
Teksturirana površina pomaže otpuštanju izgrabljenog sladoleda.
Može se prati u perilici posuđa.
Bez BPA.
Dimenzije: V18,2 x Š5,2 x D5,2 cm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi