1. Početna
  2. Daske i stalci
  3. Antibakterijske daske

Joseph Joseph Cut&Carve Plus višenamjenska kuhinjska daska

Joseph Joseph
  • Šifra: J60004
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Materijali: plastika
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 40,50 €

Opis

Funkcionalan pribor za domaćinstvo renomiranog svjetskog proizvođača JosephJoseph. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Tehničke karakteristike

JosephJoseph Cut&Carve daska za rezanje pečenog mesa i druge hrane namijenjene posluživanju.
Daska s jedne strane ima nabor za zadržavanje hrane te nagib kako se tekućine iz mesa ili povrća ne bi slijevale po radnoj površini, a sa druge strane je ravna.
Pogodna za pranje u perilici posuđa.
Dimenzije 37,5 x 29,5 cm
Visina 2,5 cm
Perivo u perilici
Bez BPA spojeva

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi