1. Početna
  2. Daske i stalci
  3. Antibakterijske daske

Joseph Joseph Chop2Pot Large sklopiva kuhinjska daska

Joseph Joseph
  • Šifra: J60205
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Dimenzije: 26x34 cm
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 24,50 €

Opis

Funkcionalan pribor za domaćinstvo renomiranog svjetskog proizvođača JosephJoseph. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Tehničke karakteristike

Originalna sklopiva daska za rezanje.
Inovativni sklopivi dizajn za jednostavno prenošenje hrane.
Teksturirana površina za rezanje pogodna za rezanje nožem.
Meka ručka i neklizajuće noge
Površina rezanja: 26,3x34,5 cm .
Pogodno za perilicu.
Napomena: ovaj proizvod nije deklariran kao otporan na rezanje i tragove noža, niti podliježe garanciji od strane proizvođača. Daska je od meke plastike kako noževi ne bi postali tupi (knife friendly).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi