1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus posude

Ibili okrugli mini Dutch oven

Ibili
  • Šifra: IB725910R
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Materijali: lijevano željezo (gus)
  • Proizvođač: Ibili
  • Cijena: 31,00 € (233,57 kn)

Opis

Ibili proizvodi vrlo kvalitetno kuhinjsko posuđe, pribor i kuhinjske gadgete od 1942. godine. Kontinuirane inovacije proizvoda i prilagodba zahtjevima tržišta stvorila je vjernu bazu kupaca. Ibili posuđe jamči uštedu novca, održivost te maksimalnu energetsku učinkovitost. Kuhinjski pribor i gadgeti odraz su funkcionalnosti, dizajna i kvalitete materijala. Vrlo su traženi u našem asortimanu!

Tehničke karakteristike

Lijevano željezo jedan je od najboljih materijala za kuhanje jer toplinu apsorbira polako, ravnomjerno je šireći al i smanjujući tijekom dugog vremena. Posuđe od lijevanog željeza (gusa) savršeno je za originalne pojedinačne prezentacije, predjela, glavna jela i deserte. Jednostavno održavanje. Čuvati na suhom mjestu. Pogodno za indukcijske, električne i plinske štednjake. Pogodno za pećnicu. Ne preporuča se pranje u perilici posuđa.
Promjer 10 cm, visina 4.5 cm, kapacitet 0.3 litre.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi