1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Oprema za roštilje

Grill King stol za Grill King 54 kamado roštilj

Grill King
  • Šifra: GKLSTOL
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Materijali: drvo bagrema
  • Dimenzije: 21 in/54 cm
  • Proizvođač: Grill King
  • Cijena: 463,20 € (3.489,98 kn)

Opis

Ovaj vrhunski, lijep i praktičan stol izrađen je od bagremovog drveta sušenog u peći. Stol je izrađen od čvrstih bagremovih ploča, koji je poznat po svojoj vremenskoj otpornosti. Da svoj kamado roštilj ne biste stavili izravno na donju policu stola, uz stol se dobiva i vatrootporna podloška. Uz stol se u kompletu dobivaju i kotači.

Stol nudi dovoljno velik i prikladan prostor za rad te vam omogućuje značajno proširenje radne površine. Više prostora za dasku za rezanje, za pripremu sastojaka ili za odlaganje pribora. Neka vam je sve pri ruci dok roštiljate!

Tehničke karakteristike

Vrsta stola: stol za Grill King 54 kamado roštilj
Širina125 cm
Dubina 77 cm
Visina 89 cm
Donja polica 95x74 cm
Materijal: bagrem sušen u peći
Kotači za stol: da
Vatrootporna podloška za roštilj: da
Prekrivač za stol: ne

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi