1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wokovi

Grill King Professional indukcijsko kuhalo s wokom

Grill King
  • Šifra: GKIND
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: željezo
  • Dimenzije: 40 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Grill King
  • Cijena: 379,00 € (2.855,58 kn)

Opis

Indukcijsko kuhalo je novo ekološki prihvatljivo kuhinjsko pomagalo razvijeno u skladu s tehnološki naprednim kompanijama u Europi, Americi i Japanu. Glavni dijelovi poput IGTB cijevi za napajanje, CPU-a i IC-a uvoze se iz Siemensa, Toshibe i Motorole koje su napredne kompanije u svome zanatu i funkcionalnosti.

Naša indukcijska kuhala proizvedena su prema nacionalnim standardima te su pogodna za sve vrste kuhanja. U kratkom vremenu postiže se efikasnost zagrijavanja čak do 94,36% od vremena kada započinjemo kuhanje do vremena ključanja. Ovaj sustav, razvijen uz pomoć mikroračunalnog sustava sigurnosnog nadzora je siguran i pouzdan.

Zbog karakteristika kuhanja bez vatre, bez dima i bez ispušnih plinova, ovaj je način kuhanja našao veliko odobravanje od strane kupaca. Naše će indukcijsko kuhalo donijeti više sigurnosti i više čistoće vašoj kuhinji.

Indukcijsko kuhalo se u osnovi temelji na principu tehnologije eloktromagnetske indukcije. Struja prolazi kroz žičanu zavojnicu te generira promjenjivo magnetsko polje. Na dnu se stvara vrtložna struja kada se magnetno polje na ploči štednjaka inducira dnom željeznog suđa. Velika količina proizvedene toplinske energije jako brzo zagrijava dno suđa, a samim time se i hrana zagrijava vrlo brzo, čime se postiže spomenuta toplinska efikasnost.

Tehničke karakteristike

Napajanje: AC220-240 V, 50-60 Hz
Snaga: 3500 W
Temperaturni raspon: 70 do 280 stupnjeva
Brojač: 23 sata i 59 minuta
7 stupnjeva odabira snage
Ležište: zaobljeno crno kristalno staklo
Dubina ležišta: 4 cm
Debljina stakla: 4 mm
Zaštitno isključivanje
Promjer woka: 40 cm
Duljina drške woka: 20 cm
Visina woka: 13 cm
Materijal woka: željezo/drvo

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi