1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Kamado roštilji

Grill King 74 keramički kamado roštilj s dimilicom i opremom

Grill King
  • Šifra: GK29R
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Materijali: keramika/metal
  • Dimenzije: 74 cm
  • Model: kamado roštilj i dimilica
  • Proizvođač: Grill King
  • Cijena: 2.129,00 € (16.040,95 kn)

Opis

Nova verzija

Model iz 2022. godine donosi pregršt novosti i puno više dodatne opreme i dalje je jedina marka koja nudi kamado roštilje s dimilicom. Grill King kamado je stoga roštilj, pećnica i dimilica u jednom! Uz dodatnu opremu u paketu koju čine pokrivalo za roštilj, kamen za pizzu, hvataljka za rešetku, deflektor topline i žarač, ovo je vjerojatno najbolja ponuda kamado roštilja na tržištu!

Čemu služi kamado roštilj?

Kamado roštilj izuzetno je svestran. Ne samo da se može koristiti za popularno grillanje ili dimljenje hrane, već se naveliko koristi i za pečenje pizze, kruha, raznih pita i kolača! Kamado roštilj ima izvrsna svojstva zadržavanja topline. Zahvaljujući gornjem i donjem otvoru za protok zraka, u kamado roštilju vrlo precizno možete regulirati niske ili visoke temperature. Visoke temperature idealne su za brzu pripremu, primjerice pljeskavica i kobasica, dok će niže temperature pogodovati namirnicama koje se moraju kuhati ili peći dulje vrijeme.

Dimljenje hrane u Grill Kingu

Grill King kamado ima otvor s ladicom (tkzv. dimilica) za lakše dimljenje hrane. Uz višesatno održavanje niže temperature roštilja i odgovarajuće aromatično drveno iverje (tkzv. čips) različitih okusa, pripremit ćete savršeno meka rebarca s kojih se meso samo od sebe odvaja od kostiju.

Tehničke karakteristike

Grill King kamado služi za: standardno grillanje na žaru, dimljenje, pečenje na visokoj temperaturi, pečenje kao u pećnici.

Set Grill King kamado sadrži: tijelo kamado roštilja, emajlirani gornji ventilacijski disk, praktičan kupolasti termometar za dimljenje i grillanje, rešetku za roštilj od nehrđajućeg čelika, košaru za ugljen od nehrđajućeg čelika, otvor dimilice s ladicom za punjenje, brtvu poklopca od fiberglasa, fleksibilan sustav pečenja, poseban sustav za podizanje poklopca Soft dumping, pokrivalo, kamen za pizzu, hvataljku za grill rešetku, dvodijelni deflektor topline, žarač za čišćenje pepela i razgrtanje ugljena.

Gornji ventilator lijevano željezo, police bambus, stalak i rešetka nehrđajući čelik, tijelo roštilja i ložište mulit (otporan do 1000 stupnjeva)

Promjer roštilja 74 cm, promjer rešetke 65 cm, neto težina 145 kg, dimenzije tijela roštilja 74x85 cm.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi